Home styling

Home styling

diamond

Låt det första intrycket av din bostad bli det bästa.

fogiabild

Många människor litar på sin direkta magkänsla och den känslan brukar inte ha speciellt stort tålamod. Därför är det första intrycket på en visning kanske det allra viktigaste. På några få minuter kommer spekulanten att betygsätta ditt hem, som kanske är ett bland flera andra som erbjuder visning den specifika dagen.

 

Att visa upp sin bostad på bästa möjliga sätt är ett råd som vi ger till alla våra kunder. Att städa, plocka undan och att gömma vissa personliga saker är idag hygienfaktorer inför en visning, men det går att göra mer än så. Det går att styla om sitt hem helt inför en visning, en så kallad homestyling – allt för att göra det mer attraktivt för alla presumtiva spekulanter.

 

Vår erfarenhet visar att ett stylat hem säljs generellt snabbare och till ett högre pris än liknande hem som säljs precis som de är. Det handlar om att låta ett proffs organisera, ommöblera, uppdatera och utsmycka ditt hem.

På af Ekenstam Mäklarbyrå har vi ett samarbete med bla Night & Day Miljö på Kullagatan 41 i Helsingborg som är redo att hjälpa till om ditt hem skulle behöva homestyling. Även om det kan tyckas krångligt så kan vi garantera att i många fall så blir det en stor skillnad i slutresultatet. En stylad bostad känns ofta mer tilltalande så att den som kliver in genom dörren för första gången kan se sig själv bo där. Homestyling ger spekulanten en positiv känsla, som finns kvar genom hela visningen och den eventuella budgivningen.

 

För mer information, vänligen kontakta oss på
af Ekenstam, info@ekenstam.se eller 042-12 33 30

 


 

Våra medarbetare

 

Niklas Alexén

 

Niklas alexén
FASTIGHETSMÄKLARE

 

Tel: 042-12 33 30
Mobil: 0708-12 33 30
e-post: niklas@ekenstam.se

Torben Ahldén

 

Torben ahldén
FASTIGHETSMÄKLARE

 

Tel: 042-12 33 30
Mobil: 0705-12 33 30
e-post: torben@ekenstam.se

Fredrik Bohman

 

Fredrik Bohman
FASTIGHETSMÄKLARE

 

Tel: 042-12 33 30
Mobil: 0708-545494
e-post: fredrik@ekenstam.se

Madeleine Alexén

 

Madeleine Alexén
MÄKLAREassistent

 

Tel: 042-12 33 30
Mobil: 0703-15 44 22
e-post: madeleine@ekenstam.se