Objekt


Till salu

Härligt gavelradhus med vackert grönskande trädgård.

diamond

Villa, 135 kvm / 6 rum
Tomtstorlek 269 kvm
3895000 kr/som utgångspris
Visning: Ring för överenskommelse
Mårtenstorpsgatan 1, 256 67 Helsingborg – Helsingborg

Beskrivning

Fler bilder

Visa på karta

Objektfakta

Ladda ner dokument

Mäklare

På en härligt grönskande hörntomt erbjuds detta toppmoderna och mycket välbyggda gavelradhus från 2009. Stort välutrustat kök med generös matplats och en öppen planlösning mot trevliga umgängesytor. Utgång till en generös och vackert blomstrande trädgård med altan och trädäck i soligt västerläge. Med en skön promenad når du skola, dagis och affär.

Bottenvåning: Bottenvåning

Entré: Genom entrén kommer man in i en öppen och trevlig hall med svart klinkergolv och plats för klädavhängning i en dubbelgarderob med skjutdörrar och spegel. Fin trappa upp till ovanvåningen.

Vardagsrum: Rymligt vardagsrum i vinkel med en delvis öppen planlösning mot köksdelen. Vackert ekparkettgolv samt altandörrar i glas till stensatt uteplats med trädäck i soligt sydvästläge. Här kan man om man så önskar dela av rummet på ett naturligt sätt till ett fjärde sovrum.

Kök: Ett mycket snyggt och smakfullt, modernt vitt kök med fina materialval, spotlights i tak och över bänkskivorna i trä samt en keramisk spishäll. Kyl och frys i fullhöjd, integrerad diskmaskin, micro, varmluftsugn samt köksfläkt - allt i rostfritt.

Duschrum: Fint helkaklat duschrum med grått klinkergolv och skön golvvärme samt duschväggar i glas. Handfat på kommod, badrumsskåp med spegel samt WC.

Fin trappa i ek och vitt upp till ovanvåningen.

Ovanvåning: Ovanvåning:

Allrum: Ett ljust och trevligt mindre sällskapsrum/TV-rum med utgång till en fin balkong med härlig morgon och förmiddagssol. Parkett av ek.

Sovrum: Stort sovrum med fönster åt två håll, fyra garderober och parkettgolv av ek. Fin utsikt över den egna trädgården.

Sovrum: Ytterligare ett stort sovrum med fint parkettgolv i ek och dubbelgarderober. Vackert blommig fondvägg och vita väggar.

Sovrum: Mindre sovrum med dubbelgarderob och fransk balkong. Parkettgolv i ek.

Badrum: Vackert badrum med klinker och kakel i smakfullt vita och beige färger samt spotlights i tak. Vit kommod med handfat, badrumsskåp med spegel, wc samt badkar. Ljusinsläpp i taket ger en fin känsla.

Tvättstuga: Separat tvättstuga med grått klinkergolv. Bra med arbetsytor och förvaring, tvättmaskin och torktumlare samt tvättho. Plats att installera centraldammsugare som inte finns idag.

Klädkammare: Generös separat klädkammare i direkt anslutning till de tre sovrummen.


 

Hörntomt

Stort härligt trädäck med plats för många gäster

Insynsskyddad del av uteplatsen

Grönskande trädgård

Fint ljusinsläpp

Utgång till trädäcket

Vardagsrum

Kök med rostfria maskiner

Luftig känsla

Ljus matplats

Garderober i hallen

Hallen är ljus och fin

Öppen planlösning

Badrum med dusch

Takfönster för ljusinsläpp

Tv-rum på ovanvåningen

Snyggt modernt badrum med badkar och spotlights

Badrum med takfönster på ovanvåningen

Stort sovrum med flera garderober

Sovrum

Baksida

Tvättstuga

Härliga ytor

Utgången till altanen

Stort härligt trädäck

Beläget på en hörntomt

Infälld belysning i trädäcket

Planritning

Planritning ovanvåning

Adress: Mårtenstorpsgatan 1, Helsingborg

Villa

 

ALLMÄNT OM FASTIGHETEN
Driftskostnad 20404 kr/år
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 2457000 kr
Summa pantbrev 3250000 kr
Tomt
Areal: 269 kvm
Tomtbeskrivning Lättskött, solig och härligt grönskande trädgård på tre av husets fyra sidor. Fin gräsmatta från framsidan runt husets gavel där familjen idag har en stor studsmatta. Då huset är belägen på en gavel har man en större tomt samt unik möjlighet att kunna gå runt sitt eget hus till andra sidan. Vackra buskar och växter med bl.a. Syre´n, kaprifol, klematis och en ligusterhäck.
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Servitut etc. Andel i samfällighet/GA: Godsägaren GA:1-GA:2 Förmån, Avtalsservitut: Väggstege mm, 1283IM-08/10052 Förmån, Avtalsservitut: Område, 1283IM-08/10056 Förmån, Avtalsservitut: Område, 1283IM-08/10057 Förmån, Avtalsservitut: Område, 1283IM-08/10058 Förmån, Avtalsservitut: Område, 1283IM-08/10059 Förmån, Avtalsservitut: Område, 1283IM-08/10064 Förmån, Avtalsservitut: Område, 1283IM-08/10065 Last, Officialservitut: Byggnad, 1283K-16335 I samfälligheten ligger bl.a soptömning och samfällighetens kostnad är 2 400 x 2/år dvs = totalt 4 800 per år.

Niklas Alexén

Fastighetsmäklare, VD

Direktnr: 042-123330

skicka e-post

Fler objekt