Niklas Alexén
Niklas AlexénVd & fastighetsmäklare
När jag tog över af Ekenstam Mäklarbyrå som startades för drygt 40 år sedan, gjordes det med en tydlig vision – att bli den mest framgångrika mäklarfirman i Helsingborg. Det är en modig vision, men det är också den som gör att vi arbetar extra hårt i varje enskilt uppdrag.

niklas@ekenstam.se
0708-12 33 30

Torben Ahldén
Torben AhldénFastighetsmäklare
Jag är utbildad byggnadsingenjör och fastighetsmäklare och har sedan 1998 arbetat på af Ekenstam mäklarbyrå med ett brinnande intresse för kunden.
Jag gläds åt den lycka och nyfikenhet som finns när en familj köpt sitt nya hem.

torben@ekenstam.se
0705-12 33 30

Fredrik Bohman
Fredrik BohmanFastighetsmäklare
Jag arbetar som mäklare i Helsingborg sedan 1989 och bor i norra delen av staden sedan många år. En av de viktigaste framgångsfaktorerna är att ha en passion för det man gör, oavsett vilken typ av bostad man förmedlar.

fredrik@ekenstam.se
0708-54 54 94

Madeleine Alexén
Madeleine AlexénMäklarassistent
Med tanke på att vi inte bara förmedlar utan även hjälper till att hitta specifika bostäder åt våra kunder, gör att jag ser oss mer som ett komplett serviceföretag inom boende – som alltid levererar efter våra kunders önskemål.

madeleine@ekenstam.se
0703-15 44 22

Service och engagemang

En försäljning av en bostad är inte alltid bara ett rationellt beslut utan många gånger även en emotionell handling. Ett hem är ens borg brukar det heta och det är flera viktiga aspekter som spelar in när man står inför av en av sina livs största affärer.

När du ska sälja vill du hitta en fastighetsmäklare som är beredd att ge dig service, uppmärksamhet och engagemang för att kunna uppnå det resultat du förväntar dig av en försäljning.